Keresel valamit?

2016. március 11., péntek

Bexi/1/Késtél

Leiner Laura Bexi-sorozatának 1.kötete a Késtél címet kapta, a címválasztás később a könyvből kiderül, de nem lövöm le a poént. Ebből a tipikus tini könyvből megismerhetjük Budai Rebekát, aki későbbi művésznevén Bexi. Bekivel hamar azanosulni tudtam, kor, stílus, zene, ízlés.. stb. Bekinek van egy 10 éves húga, Lili, akit akár saját húgomként is elfogadnék olyan aranyos. Körte, hát az Körte, az a bizonyos menedzser aki Bekit felkarolta. Nagy Márk csak később bukkan fel, de egyszerre tud idegesítő és imádnivaló lenni, ami egyszerűen őrjítő. Komolyan Márker lett belőlem, és ajánlom mindenkinek a Backstreet boys - Mr.A-t. Ha olvastad a könyvet tudod miért. Ha még nem, akkor szívből ajánlom☺ Egy kis étvágygerjesztőként, ha lehet egy könyvnél ilyet mondani, megmutatom a borítót, és az általános fülszöveget, hátha kedved kaptok hozzá. Nekem nagyon tetszett, csak ajánlani tudom.


Budai Rebeka, aki tizenhat évesen egy gimnáziumi együttesben játszott, egy átlagos napon zenés videót posztolt az egyik közösségi oldalra. A dal pillanatok alatt hihetetlenül népszerű lett, és Rebekát felkarolta Körte, a tetoválóművészből lett zenei menedzser. Azóta az egész ország Bexiként ismeri a tinisztárt.
Bexit most egy zenei tehetségkutató műsor elődöntőjébe hívják, hogy duettet énekeljen Nagy Márkkal, az egyik versenyzővel. Menedzsere tanácsára a lány eleget tesz a felkérésnek, mert kell a reklám a hamarosan megjelenő második lemezének.
És ezzel kezdetét veszi egy nagyon zűrös hét…
- Ms. A.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése