Keresel valamit?

2018. április 27., péntek

Miért mindennek szakítás a vége? Vagyis Leiner Laura – Akkor szakítsunk

Leiner Laura első írását felnőtté válása hajnalán, 18 éves korában publikálta, majd 2010-ben kiadásra került, a mára siker sorozattá vált, Szent Johanna Gimi. Ezután volt még a Bábel, majd 2014. volt az
az év, amikor is megjelent az Akkor szakítsunk.


A könyv egy rendkívül esemény dús szilvesztert mutat be, kisebb visszatekintésekkel az előző óév búcsúztatásokra, és persze az előzményekre. Lia, egy szakítás utáni időszakban lévő kamasz lány, akit szenteste ért a szakítás. De a szilveszteri bulira még párként voltak meghívva a barátjával, Norbival, így hát egyikük sem mond le a partyról. A helyzetet nehezíti, hogy a legtöbb barátjuk közös, így ők két tűz között ragadtak, ráadásul egy párt alkotnak. Csabi és Eszti, jó barátként támogatják a szétment párocskát, a maguk módján.

A problémák ott kezdődnek, hogy praktikussági okokból egy autóval utaznak a házibuliba. A járműben folyamatos a konfliktus, sőt rossz címre mennek, ami végleg felborítja a csapat előzetes terveit. Eszti és Csabi, eddig cukormázba bújtatott kapcsolata szétesik, és a balhézó Norbi és Lia rájönnek, hogy semmi sem tökéletes. Megbeszélik sérelmeiket, és meg nem történtnek tekintik szakításukat.

Egy pályázathoz készült ez a tömör összefoglaló, ezért nem csatoltam kivételesen fülszöveget a könyvhöz. Nektek melyik borító jött be? Nekem a Love or Hate-es régi kiadásos van meg.
Na pusszantás drágáim.
- Ms. A.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése