Keresel valamit?

2016. október 24., hétfő

Hencegő Hétfő/ Vívóleckék élménytarifában


A tavalyi év májusának második hétvégéjét Keszthelyen tölthettem családommal. A Ments Életet Közhasznú Alapítvány ezúttal is felejthetetlen, élményekkel teli napokkal gazdagította a beteg vagy már gyógyult gyerekeket. Idén is Keszthely legcsodásabb szállodája, a Hotel helikon biztosította a helyszínét a mosoly dús hétvégének. A Helikon-szálló családias környezete kiváló helyszíne a Ments Életet Alapítvány egyes programjainak. Számomra már nem volt ismeretlen a szálloda, mert a tavalyi tavaszi hétvégén is volt szerencsém ott lenni családommal. Kilátás a szállodából♥


A szervezők színvonalas programokat gyűjtöttek csokorba. Ez alkalommal Szász Emese és Boczkó Gábor világ- és Európa-bajnok, olimpiai ezüstérmes párbajtőrvívók voltak a sztárvendégek. A világbajnok vívóktól elsajátíthattuk a sportág alapjait. Míg a nagyobbak a vívásban jeleskedtek, addig a kisebbeket az arcfestés kötötte le. Hajókirándulás alkalmával pedig átszelhettük a magyar tengert. A kissé esős időbe színt vitt az a lehetőség, hogy bármelyik gyerek a fedélzet kapitányává válhatott és kormányozhatta a Balaton legősibb hajóját, a Helkát. 
Vacsora után a napot esti fürdőzéssel zártuk. Másnap a hazaút előtt még ellátogattunk a Festetics Imre Állatparkba. A felejthetetlen programok mellett az alapítvány logóját ábrázoló pólókkal is meglepték a résztvevőket, amelyről mindig eszünkbe jut majd ez a hétvége. 
- Ms. A.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése