Keresel valamit?

2016. szeptember 4., vasárnap

Varázslatos Vasárnap/ Bűbájos boszorkák

Talán még néhányan emlékeznek a sorozatra, amely anno ment a csatornákon. Bűbájos boszorkák♥ Én személy szerint imádtam, és ezzel egyáltalán nem túlzom♥ Annyira jól összerakott, megtervezett, izgalmas, olykor humoros volt, hogy az valami hihetetlen☺A mai napig, ha észreveszem, hogy valamelyik csatornán ismétlik, tétovázás nélkül rögtön oda kapcsolok. A sorozat eredeti címe Charmed, a világ 3 legerősebb jó boszorkányáról (bizony vannak rosszak is,de róluk majd később), és azoknak életéről szól, amely tele van izgalmakkal és persze veszéllyel, és sajnos néha halálesetekkel. A természetfeletti  társadalom „bűbájosok” néven, mindenki más pedig családnevük után „Halliwellként” ismeri őket. 
Időközben az egyik testvér "kicserélődik", de nem akarok spoilerezni. Egy picit hasonlít a nyomozós NCIS, CSI...stb filmekhez abban, hogy a részek elején általában történik egy bűncselekmény, aminek az elkövetőjét kell megkeresni, és itt jön a csavar amitől ez mágikus lesz, ugyanis ezek nem sima bűnözők, hanem démonok, vámpírok, lidércek és warlockok. De persze találkozhatunk nimfákkal, törpékkel, koboldokkal, trollokkal és persze tündérekkel.
Szóval a 3 testvér Prue, Piper, Pheobe és később csatlakozik Paige. Édesanyjuk nagyon kreatív volt, hisz, mint látszik mindenkinek P betűvel kezdődik a neve (anyuka Patty). De persze nincs is boszi képesség nélkül.: (a kép alapján jobbról balra)
Piper - fagyasztás, de nem hőfokban, hanem időben (szerintem ez sem lehet rossz, pl balesetnél)+később robbantgat is, ami démonok mellett igazán jól jön
Prue(Prudence) - tárgymozgatás/telekinezis( valljuk be, néha egy ilyen erő jól jönne takarításkor☺)
Phoebe - látomások, ő a jövőből lát mozzanatokat

Paige - teleportál bárhova, vagy tárgyakat ide oda ☺ és mivel félig fényőr(ez kicsit bonyolult) gyógyít is
 (A fényőrök a jó boszorkányok őrangyalai)

A lányok San-Franciscoban élnek egy csodás házban, ami pont olyan helyen van, hogy ott gyűlik össze a legtöbb erő a világon.
 A történet szerint, az amerikai boszorkányüldözések korában, egy Melinda Warren nevű nő, a legfőbb jóhoz, az Égiekhez fordul, hogy ruházzák fel őt és családját olyan hatalommal, mely legyőzhetetlen és amellyel felvehetik a küzdelmet a gonosz ellen. A Halliwell ág, eme első tagját, már születése előtt megpróbálták megállítani, sikertelenül. Így aztán minden idők leghatalmasabb kovenjének alapító tagja lett. Később azonban feláldozta életét, hogy lánya életét mentse a boszorkányüldözéstől.
A Hármak ereje azt jelenti, hogy három boszorkány, kik e vérvonalból származnak, egyesítik minden földöntúli hatalmukat, és gyakorlatilag egyetlen legyőzhetetlen mágikus erőt képviselnek, mellyel még az ördög szerepét betöltő Forrás sem veheti fel a versenyt.

E szép ház padlásán van egy könyv, ami hasonló egy varázskönyvhöz, ugyanis igézetek és főzet receptek vannak benne, és persze az is, hogy hogyan kell egy adott démont vagy warlockot elpusztítani. Ez az:
Árnyak Könyve

Amit gonosz nem érinthet, így biztonságban van.

Remélem meghoztam a kedveteket egy kis mágikus filmezéshez♥

- Ms. A.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése