Keresel valamit?

2016. július 31., vasárnap

Varázslatos Vasárnap/ Földre szállt boszorkány

Érdekes cím, tudom, de van ilyen film is. Földre szállt boszorkány. Kicsit régebbi film, 2005-ös, de nagyon jó. Ajánlom mindenkinek♥
Filmes leírás:
Isabel normális, egyszerű és hétköznapi életet szeretne élni. Mindennapos történet, mondaná az ember, ám Isabel boszorkány. A lány hátat fordít a boszivilágnak és halandók közé költözik. Persze a váltás nem megy zökkenők nélkül, a varázslást nem lehet egyik napról a másikra elfelejteni. Az élet más meglepetéseket is tartogat számára, így az igaz szerelem mellett főként állásra és pénzre lesz szüksége. Isabel véletlenül egy televíziós sorozat sztárja lesz. A sors fintora, hogy a széria a boszorkalányról szól, aki beleszeret egy halandó férfiba.



Isabel úgy varázsol, hogy megrázza a fülcimpáját☺

  És a saját leírásom: 
 Egy igazi boszorkányról szól, Isabel Bigelow(Nicole Kidman), akit a kevésbé ismert színész és rendező Jack Wyatt(Will Ferrell) felkér, hogy játsza el egy már rég elfeledett sorozat, A Boszorka, új változatában a boszi szerepét. Mert Isabelnek megy az a filmbeli fintor, ami senki másnak nem, így felveszik a szerepre, de közben beleszeret Jackbe, és majdnem varázslattal segít önmagán, hogy Jack is szeresse, de végül visszapörgeti az egészet. De végül minden rendbe jön.




Remélem meghoztam a kedveteket a filmhez♥
- Ms. A.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése